Das laten maken

Op zoek naar de perfecte das? Trouwdas maakt unieke dassen voor unieke dagen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor je trouwdag of een andere bijzondere gelegenheid. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Jouw mooiste stropdas creëer je zelf

Een unieke stropdas is een waar meesterwerk. Vervaardigd door handen van vakmannen, en gekozen door jou. Start bijvoorbeeld met jouw kleurkeuze of met een stukje stof van de trouwjurk. Wij adviseren je over het materiaal, kleurgebruik en de stijl van de das. Je hebt al een Trouwdas vanaf €175,-. Bestel je Trouwdas 5 weken voor je trouwdag. Het zou zonde zijn als je das de dag van je leven mist.

Maak je trouwpak helemaal af 

Volgens Trouwdas is je trouwdag pas compleet met een van onze unieke stropdassen. Daarom geven we je de volledige regie over de das, voor zover jij dat wilt. Jouw das kan volledig door jou worden samengesteld of gedeeltelijk. Geen flauw idee waar te beginnen? Ook dan helpen we je natuurlijk graag. Neem in dat geval contact met ons op voor vrijblijvend advies over je das.

Trouwdas inspiratie

Beter goed gejat dan slecht bedacht; bekijk de voorbeelden hieronder voor ideeën voor je eigen Trouwdas. Per das staat aangegeven welke kleuren en stoffen we hebben gebruikt. Zo weet je alvast welke mogelijkheden er zijn. Maar laat je vooral niet beperken: we denken graag met je mee voor unieke ideeën voor jouw das. Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op!