Lees meer over Trouwdas

Het verhaal van Trouwdas is een verhaal van details.

Het verhaal van Trouwdas is een verhaal van details. Details die je ditmaal niet bespaard zullen blijven. Toen de bedenker van Trouwdas, Ruud Duivis, in het huwelijksbootje stapte, kon hij geen enkele stropdas vinden die deed wat hij zocht: de perfecte match vormen tussen hem en zijn bruid. Als man van details besloot hijzelf de stoute schoenen aan te trekken en ging hij aan de slag. Het resultaat: de perfect op maat gemaakte Trouwdas.

Perfect match voor het trouwpak

Waar bruiden onbeperkte keuze in passende trouwaccessoires hebben, is de creativiteit bij het trouwpak vaak ver te zoeken. De opties zijn vrij beperkt, en verder dan een leuk pak, eventueel een gekleurd overhemd en glanzende schoenen komen de meeste bruidegoms niet. Daarom breidt Trouwdas de opties uit voor de bruidegom. Vanaf nu is het mogelijk een das te dragen die zowel bij het trouwpak als bij de bruidsjurk past. Eindelijk kan ook de bruidegom zijn creatieve ei kwijt.

Ook voor andere gelegenheden

Geen bruiloft op de planning, maar wel op zoek naar een perfecte das? Ook daar kan Trouwdas bij helpen. Laat de naam je niet misleiden; een mooie stropdas is zoveel meer dan dat. De perfecte finishing touch voor je gestylede outfit, of het ideale cadeau voor de man (of vrouw) die alles al heeft. Leef je uit met Trouwdas.

Laat jouw (Trouw)das maken

De meest bijzondere dag van je leven vraagt om verzorging tot in de puntjes. Dat biedt Trouwdas: een uniek product waarin twee delen een geheel worden. Net als jij en je bruid(egom). Neem contact met ons op via onderstaande button of bel 0653840262 om de mogelijkheden te bespreken.